MORA ICE POWERDRILL BLADES -TERÄPALAT 150mm

39.00€

Tuotekuvaus

Mora Ice Power Drill -teräpalat on suunniteltu moottori- tai akkuvääntimellä käytettäviksi. Kairoihin joissa on Arc Tec Fibre-kruunu. Ne on valmistettu laadukkaasta eurooppalaisesta teräksestä automaattilinjalla parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Leikkaava teräpinta on hammastettu, jotta teräpalat pysyisivät mahdollisimman pitkään toimintakuntoisina jäässä mahdollisesti olevista epäpuhtauksista huolimatta.

Mora Ice -teräpalat ovat markkinoiden laadukkaimmat. Ne valmistetaan Ruotsissa huippulaatuisesta ruotsalaisesta teräksestä erityisesti teräpalojen valmistukseen suunnitellulla koneella. Ne ovat erittäin terävät ja pysyvät terässä kauan. Hankkimalla repun taskuun ylimääräiset teräpalat varmistat, ettei pilkkireissusi mene pilalle, jos vahingossa kairaat kiveen tai muuhun esteeseen. Teräpalat voit vaihtaa vaikka jäällä yksinkertaisilla työkaluilla.

Irrotettavat ja nopeasti vaihdettavat kaarevat teräpalat on helppo pitää aina terävinä. Mikäli kairaat vaikkapa kiveen, voit vaihtaa teräpalat heti jäällä. Tarvitset vain varateräpaketin ja 8 mm lenkkiavaimen repun taskuun.