Daiwa Goretex kalastusasu

799.00€

Valitse haluamasi koko

Tuotekuvaus

Kun kuulet sanat Goretex etsiessäsi uusia märän sään varusteita voit olla varma, että saat parasta saatavilla olevaa kangasta!

Daiwa Goretex takki on äärimäisen ergonominen ja mukava pitää päällä. Takissa on v, joka on markkinoiden laadukkain vetoketju tähän tarkoitukseen. Hupussa on korkea kaulus laserporatulla ilmanvaihdolla, jota voidaan käyttää kasvojen päällä viileillä aamuisilla veneretkillä. Hupussa on myös ilmatunneliaukko, jotta nopeat venematkat eivät olisi ongelma. Hupun 3-suuntainen säätö mahdollistaa täydellisen sulkemisen keskipaneelin ympärille mukavan istuvuuden takaamiseksi. Kaksinkertaiset hihansuut estävät vettä tihkumasta käsivartta pitkin kun kalastat rankkasateessa. 

Daiwa Goretex Bib & Brace housut antavat täydellisen suojan myös istuessa korkean selkäosansa ansiosta. Soljeton kiristys lisää käyttömukavuutta pitkissä kalastuspäivissä. Päävetoketju sekä kaksi taskua YKK AquaGuard -vetoketjuilla. Lahkeissa vetoketjut ja tarrakiristys helpottavat saamaan housun lahkeen kengän päälle.

Daiwa Goretex kalastusasu on tehty Skandinavian tuulisia ja sateisia olosuhteita varten ja GORETEX-kangas on vertaansa vailla huonon sään suorituskyvyssä. Vaativissa olosuhteissakaan Daiwan GORETEX-linja ei todellakaan tuota pettymystä!