Ruthless Tungsten Slim Keeper Jig Head jigipää 3g 2kpl

4.90€

Valitse haluamasi koukkukoko

Tuotekuvaus

Volframista valmistettavat Ruthless Tungsten Slim Keeper -jigipäät tarjoavat jigikalastajalle parhaimman mahdollisen tuntuman vieheeseen. Volframi on 70%:ia tiheämpää materiaalia kuin lyijy, ja se vajoaa vedessä huomattavasti lyijyä nopeammin. Volframista valmistetulla jigipäällä kalastettaessa käytettävä painopää voi olla merkittävästi kevyempi ja pienikokoisempi lyijystä valmistettuun painopäähän verrattuna.

Volframi on erittäin kovaa materiaalia lyijyyn verrattuna, ja tarjoaa kalastajalle ennen näkemättömän tuntuman sekä vieheeseen että kalastettavan alueen pohjarakenteeseen. Pienen kokonsa ansiosta volframijigipäät sopivat erinomaisesti käytettäväksi solakkarunkoisten jigien kanssa. Volframi on niin ikää ympäristöystävällinen materiaali, eikä liukene veteen kuten lyijy.

Ruthless Tungsten Slim Keeper -jigipäät valetaan Mustadin valmistamaan kemiallisesti teroitettuun, erittäin terävään 32786 Ultra Point -koukkuun. Slim Keeper jigipää mahdollistaa nerokkaan “kiipperinsä” ansiosta myös pienikokoisten sekä kapearunkoisten jigien pujottamisen jigipäähän ilman, että jigi rikkoontuu. Slim Keeper pitää muotoilunsa ja materiaalinsa ansiosta jigin tiukasti paikallaan kalastettaessa. “Kiipperi” ei revi jigiä rikki myöskään sitä vaihdettaessa, vaan koukusta pois otettu jigi pysyy edelleen täysin käyttökelpoisena. 

  • Pakkauskoko: 2 jigipäätä / paketti
  • 3g volframi-jigipää vastaa 5g lyijy-jigipäätä