Salsa-houkutuslevy UV ja Glow

26.00€

Valitse väri

Tuotekuvaus

Salsa-houkutuslevy on tarkoitettu antamaan lisätehoa ja -liikettä vetouistelussa käytettävien vieheiden uinteihin ja aktivoimaan petokaloja iskemään. Salsa-houkutuslevyn monipuolisten uintien ja erittäin helpon säädettävyyden ansiosta mm. perhojen, vaappujen, lusikoiden ja täkyraksien tehokkuus nousee aivan uudelle tasolle. Salsa-houkutuslevyä voi käyttää kaikkien petokalojen uistelussa laajan vetonopeusalueen vuoksi. Salsa-houkutuslevystä löytyy viittä erilaista ( L1-L5 ja R1- R5) pituusakselin ympäri pyörivää tynnyrimäistä uintia. Sekä myötä- että vastapäivään. Pyörivien uintien sädettä ja taajuutta voi säätää vetopistettä muuttamalla . Lisäksi levyssä on kaksi erilaista heittelehtivää keskiuintivetopistettä (C1 ja C2 ). Salsa-houkutuslevyssä on myös erittäin helppokäyttöinen portaaton tapsin pituuden säätömekanismi. Näiden monipuolisten säätöjen ansiosta löydät Salsa-houkutuslevystä sopivan ja tehokkaimman uinnin juuri sinun kalastustavoillesi, ja kullakin hetkellä vallitseville kalastusolosuhteille. Salsa-houkutuslevyt on varustettu hyvälaatuisilla kuulalaakerileikareilla ja laadukkaalla tapsisiimalla. Lisäksi mukana tulee varasnäppejä ja kiristysletkua.

  • pituus 23,5cm
  • leveys 8cm

Käyttöohje

Muutamia perusvinkkejä uinnin säätämiseen:

  • Lämpimän veden aikaan kannattaa suosia nopeampia ja vilkkaimpia uinteja sekä lyhyitä tapseja ( n. 60-100 cm pitkiä). Käytettäessä täkyraksia houkutuslevyn kanssa, pyörivällä uinnilla kannattaa syötti ja levy säätää pyörimään vastakkaisiin suuntiin. Näin saadaan aikaan katkoja syötin uintirytmiin.
  • Kylmän veden aikaan kannattaa suosia hitaammilla uinneilla pidempiä tapseja ( n. 100-220 cm pitkiä). Käytettäessä täkyraksia houkutuslevyn kanssa pyörivällä uinnilla, kannattaa syötti ja levy säätää pyörimään vastakkaisiin suuntiin. Jos käytät kylmän veden aikaan vilkkaampia uinteja täkyraksin kanssa, kannattaa levy ja syötti säätää pyörimään samaan suuntaan.
  • Tapsisiimoissa kannattaa suosia 0.50-0.60 mm paksuja siimoja. Paksumpi siima välittää levyn liikkeet paremmin vieheeseen. Voit myös jättää levyn takana olevan leikarin pois ja sitoa yhtenäisen tapsin, jolloin levyn pyörähtely siirtyy paremmin takana tulevaan vieheeseen. Näin saat esim. vetoperhoon enemmän pyörähtelyä tai täkyraksin uintiin enemmän katkoja.
  • Salsa-houkutuslevy on kehitetty toimimaan yhdessä Salsa-raksihupun kanssa.