Orvis Pro Wading kahluuhousut

499.00€
Nyt -41%, normaalihinta 849.00 €

Valitse haluamasi koko

Tuotekuvaus

Orvis PRO Wading kahluuhousut on valmistettu kalastajille, jotka haluavat ottaa kaiken irti harrastuksestaan olosuhteista huolimatta!

Housuissa on käytetty erittäin kestävää Cordura® päällysteistä 4-kerros rakennetta housun yläosassa, ja Cordura® päällysteistä 5-kerros rakennetta housun alaosassa. Tämä rakenne yhdistettynä matalaprofiili saumoihin ja kulmavahvistettuun haaraosaan tekee Orvis PRO Wading housusta luokkansa kestävimmän ja mukavimman liikkua.

Neopreeninen sukkaosa on suunniteltu uusiksi, jotta siitä saadaan entistä modernimpi ja anatomisesti istuvampi vanhoihin malleihin verrattuna. Virtaviivaiset, PU-vahvistetut sorasuojat on myös uudistettu ja ne suojaavat kahluukenkiä entistä tiukemmin ja luovat vähemmän vedenvastusta.

Käteviin ominaisuuksiin kuuluu myös YKK AquaGuard® vetoketjulla varustettu etutasku, jossa tavarat pysyvät tallessa ja kuivana. Etutaskun lisäksi housun ulkopuolelta löytyy kaksi YKK AquaGuard® vetoketjulla olevaa sivutaskua housun ja sisäpuolelta löytyy kookas tasku ja irroitettava lisätarvike tasku. Housuihin on lisätty polvisuojat, jotka ovat PRO Wading kengistä tuttua OrthoLite® materiaalia ja ne voidaan poistaa näin haluttaessa.

Koko komeus on kruunattu kattavalla, 14 eri kokoa sisältävällä kokovalikoimalla. Oheisesta kuvasta näet koot (tuumamittoina)

Katso alta esittelyvideo Orvis Pro Wading kahluuhoususta (kielenä englanti)