Humminbird Solix 10 CHIRP MEGA SI+ G3 ESITTELYLAITE

2490.00€
Nyt -34%, normaalihinta 3800.00 €

Tuotekuvaus

Humminbird SOLIX 10 Dual Core -prosessori, yksityiskohtaisen tarkka 10,1″-kosketusnäyttö 1500 NIT kirkkaudella, markkinoiden johtava MEGA Imaging + tekniikka yhdessä Dual Spectrum CHIRP -luotauksen kanssa.

Cross Touch -kosketusnäyttö, Navionics-yhteensopiva karttaplotteri, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet-portti, NMEA 2000 sekä AutoChart Live, jolla voit luoda omia karttojasi reaaliajassa sekä syvyydellä, pohjan kovuudella että kasvillisuudella.

Dual Core Processor
SOLIX G3 -sarjan päivitetty prosessori tekee käytöstä entistäkin nopeamman ja reagoivamman kuin koskaan aiemmin, näin saat maksimoitua myös kalastusajan.

Mega Imaging+ laajennettu kantama
Entistäkin laajemmat näkymät! MEGA Imaging + tarjoaa SOLIX:ssä jopa 25 % pidemmän kantaman verrattuna aikaisempien sukupolvien MEGA Imaging+ laitteisiin. 150 metriä sivulta sivulle ja syvyyttä aina 75 metriin asti ja tuottaa kristallinkirkkaat kuvat korkealla MEGA Imaging + resoluutiolla. MEGA + -laitteissa 455 kHz:n taajuus kantaa 244 metrin näkymän sivulta sivulle ja 122 metrin syvyysnäkymän.

Dual Spectrum CHIRP
Tunnetaan myös nimellä High Wide (HW) on edistynein 2D-luotaimen kehitysversio. Dual Spectrum -anturien uusilla laajakaistaelementeillä on erittäin alhainen Q-arvo ja ne tarjoavat yksityiskohtaisia ​​2D-kuvia uskomattomalla erottelulla. Yhdessä uusien algoritmien ja viimeisimmän teknologian kanssa saadaan aikaan erinomainen tulos.

Käyttäjäystävällinen Cross Touch Interface
Cross Touch -käyttöliittymä tekee SOLIX:stä helppokäyttöisen – vaihda sujuvasti eri toimintojen, kartan tai luotainnäkymien välillä. Zoomaa helposti “Pinch and Zoom” -toiminnolla ja nauti yksityiskohtaisesta 20 % korkeammasta MEGA Imaging + resoluutiosta. Suorita haluamasi komennot vaivattomasti “koskettamalla ja pitämällä” painamalla, vetämällä ja pudottamalla, nipistämällä tai pyyhkäisemällä. Yhdessä fyysisen näppäimistön kanssa voit hyödyntää molempien tapojen parhaat puolet.

AutoChart Live
Luo omat kartat reaaliajassa mistä vesialueesta haluat. AutoChart Liven avulla teet omat karttasi syvyyden, pohjan kovuuden ja kasvillisuuden perusteella. Laitteessa on sisäänrakennettu 8 tunnin tallennusmuisti. Jos haluat laajentaa tätä, voit laajentaa muistia AutoChart ZeroLine -kortilla. Kortti tarjoaa reilusti yli 2000 tunnille tallennustilaa.

NMEA 2000
Yhdistä SOLIX muihin laitteisiin NMEA 2000:n kautta, voit ohjata Fusion-stereota ja autopilotteja suoraan luotaimesta. Tai miksi et näyttäisi AIS-tietoja ja moottoritietoja korkearesoluutioisessa ja kirkkaassa näytössä.

Ethernet
SOLIX toimii loistavasti veneen omassa verkossa, valmiina Ethernet-portti jolla se voidaan helposti liittää toiseen SOLIX-laitteeseen GPS-sijainnin, karttojen ja luotaintietojen, anturien, reittipisteiden ja muiden tietojen jakamiseksi. Yllä olevien lisäksi verkkoyhteyden kautta on mahdollista liittää yhteen myös erilaisia ​​lisälaitteita, kuten Humminbird CHIRP Radar ja Minn Kotan i-Pilot Link -sähkökeulamoottori.

Bluetooth & Wi-Fi
Bluetoothin ansiosta on mahdollista ohjata kaikuluotainta suoraan langattomasta RC2-kaukosäätimestä, liittää matkapuhelimesi ohjelmistopäivityksiä varten tai vastaanottaa ilmoituksia viesteistä ja puheluista suoraan luotaimen näytölle sekä ohjata Minn Kota Talon- / Raptor -matalavesiankkureita tai Cannon Optimum -sähkötakilaa suoraan kaukosäätimestä. Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa tuen Navionics Plotter Sync -käytölle.

Navionics-karttakortit & Plotter Sync
Navionicsin yhteensopivuus tukee Navionics + , Platinum + ja Navionics Update -karttoja. Plotter Sync -toiminnon avulla voit helposti yhdistää älypuhelimesi SOLIX:in sisäänrakennettuun Wi-Fi-verkkoon ja jakaa suunnitellut reitit ja reittipisteet yhdellä napsautuksella.

Dual Micro SD -korttipaikka
Kaksi MicroSD-korttipaikkaa mahdollistavat mm. kahden eri alueiden karttojen käyttämisen, kuvakaappausten tallentamisen tyhjälle erilliselle MSD-kortille, AutoChart ZeroLine -kortin käyttämisen samanaikaisesti Navionics-karttojen kanssa ja useita muita vaihtoehtoja.

TEKNISET TIEDOT:
 • NÄYTTÖ
  10,1 1920×1020 Full HD 16:9 TFT väri 1500nit
 • GPS ANTENNI
  Intern Precision 10Hz GPS
 • VERKKO
  2x Ethernet 1Gbit
  NMEA0183 (huom. erillinen kaapeli)
  NMEA2000
 • VIRTA
  Jännite 11-20VDC
  Virrankulutus 2,88 A
PAKKAUS SISÄLTÄÄ:
 • SOLIX 10 G3 MSI+ GPS
 • XM 14 HW MSI T -anturi
 • Näytönsuoja
 • Virtajohto
 • Jalusta/ruuvit