GULFF Värilliset UV-liimat 15ml

17.90€

Valitse haluamasi väri

Tuotekuvaus

GULFF UV LIIMAT

Suunnittele, sido ja tuunaa upeita perhoja Gulff UV liimoilla. Gulff UV liimat ovat erittäin laadukkaita, tahmaamattomia sekä suunniteltu UV kemikaaliammattilaisten kanssa erityisesti perhonsidontakäyttöön. Gulff UV liimojen valikoima on markkinoiden laajin. Valittavanasi on vaihtoehdot kirkkaista liimoista aina aggressiivisiin, fosforoiviin tai realistisiin luonnollisiin väreihin asti. Realistisilla väreillä luot esimerkiksi oliivin vihreitä liimalarvoja. Gulff on myös markkinoiden ainoa perhokalastusyritys, joka valmistaa UV liimoille tarkoitettuja erittäin tehokkaita 365nm UV-taskulamppuja erityisellä perhonsidontarakenteella.

GULFF LIIMOILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ PERHOJA

GULFF uv liimat ovat huippulaadukkaita liimavalmisteita, joiden testauksesta ovat vastanneet maineikkaat perhonsitojat. Liimakonsepti edustaa etuinensa kiistatta alansa kärkeä. Laadukkaan Gulff-hartsin vuoksi liimat kuivuvat nopeasti ja kuivumisen aikana syntyvät hajuhaitat ovat lähes olemattomat. Voit valita useasta eri liimatuotteesta ja luoda erilaisia upeita perhoja.

CLASSIC normaalivahvuinen yleiskäyttöinen liima
FATMAN BUILDER tuhti ja lähes valumaton rakennusliima perhojen rungoille ja päille
NATURAL NYMPH GREEN oliivin vihreä liima nymfeille ja larvoille
NATURAL NYMPH BROWN ruskea hieman läpikuultava liima erilaisille uppoperhoille
PINK ATTACK raikas pinkki liima erityisesti kirjolohi- ja haukiperhoille
RED ALERT punainen liima toukkiin, yksityiskohtiin ja iskupisteisiin
BLACK MAGIC musta liima muurahaisjäljitelmille sekä päiden ja selkämysten rakentamiseen
SHRIMP kirkas liima pinkillä sävyllä erilaisiin katka-, harjus- ja kirjolohiperhoihin
GLOWING GREEN vihreä valoa varaava liima esimerkiksi yökalastukseen

NÄIN SAAT LAADUKKAAN LOPPUTULOKSEN

Liima tulee kuivattaa viemällä UV taskulamppu 1-2cm päähän liimapinnasta ohjaten tasaisesti valoa liimapinnan jokaiselle puolelle. Tehokkaalla lampulla värittömät GULFF UV liimat kuivuvat muutamissa sekunneissa. Suosittelemme GULFF 365 UV taskulampun käyttöä. Anna liimapinnan jäähtyä kuivattamisen jälkeen noin 5 sekuntia ilman kosketusta. Oikein kuivatettu liimapinta on liimavalinnasta riippuen joko kiiltävä tai matta mutta aina kuiva ja tahmaamaton.  Mikäli liiman pinta kuitenkin jää tahmeaksi pitkänkin valotusajan jälkeen, varmista ettei lampun paristo ole heikentynyt, lamppu on ollut n. sentin päässä liimasta ja ettei perhossa ole öljyisiä materiaaleja. Huomioithan, että värilliset liimat kuivuvat kirkkaita liimoja pidempään. Muistathan vaihtaa/ladata lamppusi pariston riittävän useasti, pienikin pariston tehon heikentyminen näkyy kuivumisen tehossa.

NÄIN VALITSET OIKEANLAISEN UV-LAMPUN

Asiantuntijat suosittelevat UV liimoille aina tehokasta UV lamppua, esimerkiksi 365nm/3w. Huomioithan etteivät markkinoilla tarjottavat yleiskäyttöiset ja edulliset 395-405nm UV-taskulamput ole parhaita mahdollisia UV liimoille. Edullisissa UV-taskulampuissa on usein heikko teho sekä laatueroja. Laatuerot syntyvät siitä, että niissä ei käytetä vakiomallisia UV valonlähteitä, ilmoitetut tehot ovat usein maksimääriä ja valonohjaus ei ole tarkoitukseensa sopiva. Huomioithan myös, etteivät kaikki UV lamput sovellu perhonsidontaan. Perhonsidontaan tarkoitetuissa UV-taskulampuissa on erityinen valonohjaus, koska ne on suunniteltu vietäväksi lähelle kohdetta.  Valitsemalla GULFF UV-taskulampun, varmistat käyttäväsi perhonsidontaan tarkoitettua lamppua.

TURVALLISUUDESTA

Huomioithan pakkauksessa kerrotut turvallista käyttöä koskevat asiat. GULFF liima on erittäin nopeasti kuivuva liima ja väärinkäytettynä saattaa aiheuttaa vahinkoa. Vahingon vaara on erityisen suuri, mikäli liimaa on iholla ja UV valo osuu liiman tahraaman ihon pintaan. Vahinkona saattaa syntyä palovamma tai ihoon kiinnittynyt liima. Liimaa ja UV valoa käsitellessäsi suojaa silmät ja välty ihokontaktilta. Kemikaaleja tulisi aina käyttää hyvin ilmastoidussa tilassa. Liima on ehdottomasti pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Huomioithan, että liima kovettuu myös auringonvalossa. UV liimat kuumenevat valotuksen aikana.