Daiwa 19 Revros LT 1000

49.00€
Nyt -17%, normaalihinta 59.00 €

Tuotekuvaus

Uusi Daiwa Revros LT työskentelee samurain tarkkuudella ja kestää taistelua isommankin kalan kanssa. Daiwa LT -käsittely teki Revroksesta kevyemmän, mutta samalla myös kestävämmän!

Daiwa LT Light & Tought -konsepti – Daiwa Light&Tough on suuri harppaus Daiwan design-evoluutiossa. LT-konseptin kelat on suunniteltu nykyajan kalastajille, jotka kalastavat kuitusiimoilla ja haluavat kelalta enemmän voimaa, sekä parempaa jarrutehoa. Verrattuna edeltäjiinsä LT konseptin kelat ovat fyysiseltä kooltaan pienempiä ja kevyempiä, mutta siimatilavuus, jarruteho ja päärattaan koko on säilytetty ennallaan tai jopa parannettu.
 
Tough Digigear – Uuden sukupolven Digigear koneisto on 50% edeltäjäänsä vahvempi.

ABS spool – Daiwa ABS-puolassa on suurempi ympärysmitta, kuin normaalissa puolassa ja puola on suurempi kärkeään kohden. Voit huoletta puolata siiman aivan puolan reunaan asti, jolloin käytössäsi on enemmän siimakapasiteettia. Lisäksi ABS-puola tarjoaa mahdollisuuden pidempiin heittoihin ilman pelkoa siimasotkuista.
 
ATD drag – Daiwa ATD jarrusysteemi, eli Automatic Tournament Drag, tarjoaa muista jarruista poiketen erittäin tasaista jarrutehoa läpi koko jarrutuksen. Tämä ehkäisee siimaan kohdistuvaa rasitusta heti kalan ensinykäisystä lähtien.

Machine cut Aluminium handle- Kestävä alumiinikahva, jossa Soft Touch-nuppi, mistä saat hyvin otteen märilläkin käsillä.

  • Siimatilavuus (kuitu): 0.06mm / 150m
  • Välityssuhde: 5,2:1
  • Paino: 210g
  • Maksimijarru: 5kg
  • Sisäänkelaus: 64cm / kierros
  • Takuu 2 vuotta