Daiwa 18 Caldia LT 2500D

139.00€

Tuotekuvaus

Caldia on pysynyt Daiwan malliston tähtikaartissa alusta asti. Uusi Caldia jatkaa huipulla, nyt LT-muodossa! Daiwa Caldia LT on tuttu kela kevyemässä ja kestävämmässä paketissa.

Jämäkkä Zaion-runko toimii Caldian perustana. Sydämenä pumppaa kestävä, A7075 lentokonealumiinista valmistettu Digigear, joka ei jätä lyöntiäkään väliin ja tarjoaa sinulle henkeä salpaavan tarkkaa, sekä vaivatonta suorituskykyä.

LT-konsepti yhdistettynä tehokkaaseen ATD-jarrusysteemiin, läpipääsemättömään Magsealed-teknologiaan, sekä Air Rotoriin tarjoavat käyttäjälleen hienostuneen kelan, jolla voi huoletta kalastaa säässä, kuin säässä.

Daiwa LT Concept – Daiwa Light&Tough on uusi harppaus design-evoluutiossamme. LT-konseptin kelat on suunniteltu nykyajan kalastajille, jotka kalastavat kuitusiimoilla ja haluavat kelalta enemmän voimaa, sekä parempaa jarrutehoa. Verrattuna edeltäjiinsä LT konseptin kelat ovat fyysiseltä kooltaan pienempiä ja kevyempiä, mutta siimatilavuus, jarruteho ja päärattaan koko on säilytetty ennallaan tai jopa parannettu.

Magsealed Body – Magsealed estää lian, veden ja suolan pääsyn kelan sisälle parantaen näin huomattavasti kelan elinikää, sekä käytettävyyttä.

Zaion Body – Kevyin, kompaktein ja vahvin runkomme, mitä olemme valmistaneet. Zaion on 20% vahvempi, kuin perinteiset nylon/ABS-rungot ja 50% kevyempi, kuin alumiini.

Tough Digigear– Uuden sukupolven Digigear koneisto on 50% edeltäjäänsä vahvempi.

Aluminium Air Handle– Uusi keyvempi kahva on ohuempi, mutta saat siitä edelleen hyvän otteen.

Airspool ABS – Uusi puola – pidemmät heitot. Airspool ABS-puolat on suunniteltu parantaman kalastajan heittoetäisyyksiä, mikä on tärkeää etenkin rannalta kalastettaessa.

ATD – Daiwa ATD-jarruteknologia on parasta, mitä jarrut voivat tarjota kamppailussa ison kalan kanssa. ATD-teknologia myös suojaa ohutta kuitusiimaa kalan ensi-iskussa vähentäen siimaan kohdistuvaa rasitusta.

Air Rotor – Innovatiivinen roottorin rakenne vähentää kelan kokonaispainoa, sekä kelaan kohdistuvaa vääntövoimaa. Air Rotor-roottori on tasapainoisempi, vähentäen kitkaa, jolloin kelaus toimii tasaisesti.

  • Siimatilavuus (kuitu): 0.18mm / 230m
  • Välityssuhde: 5,3:1
  • Paino: 200g
  • Maksimijarru: 10kg
  • Sisäänkelaus: 75cm / kierros
  • Takuu 2 vuotta