Garmin EchoMap Plus 72sv peräpeilianturilla

995.00€
Nyt -13%, normaalihinta 1149.00 €

Tuotekuvaus

Yhteyksillä varustettu yhdistelmälaite

  • Kirkas, auringossa luettava 7-tuumainen yhdistelmälaite näppäinavusteisella kosketusnäytöllä
  • Tukee perinteistä Garmin CHIRP -luotainta sekä skannaavaa CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotainta ja Panoptix-luotainta (kaikuanturit myydään erikseen)
  • Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta: tukee BlueChart® g2 HD- ja BlueChart® g2 Vision® HD -karttoja
  • Mukana tulevalla Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda kalastaessasi näytölle hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein
  • Yhdistä järjestelmä ActiveCaptain-sovellukseen sisäisellä Wi-Fi®-yhteydellä, niin voit hyödyntää muun muassa OneChart-palvelua, älykkäitä ilmoituksia1 ja Garmin Quickdraw -yhteisötietoja

Kirkas, auringossa luettava 7-tuumainen yhdistelmä tarjoaa näppäinavusteisen kosketusnäytön helppokäyttöisyyden. Tukee Garminin perinteistä terävää ja selkeää CHIRP-luotainta ja skannaavaa CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotainta sekä Panoptix-luotainta. Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta ja BlueChart g2 HD ja BlueChart g2 Vision HD yhteensopivuus. Lisäksi Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda kalastaessasi näytölle hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Sisäinen Wi-Fi-yhteys mahdollistaa yhdistämisen maksuttomaan ActiveCaptain-sovellukseen ja voit päivittää tai ostaa ja ladata uusia karttoja OneChart-palvelusta. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset1, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohdepisteistä, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta. Mukana tulee pika-asennusteline,

joka on helppo irrottaa ja ottaa mukaan.

Miksi Garmin CHIRP

ECHOMAP Plus 72sv -mallin ominaisuuksiin kuuluu perinteinen CHIRP-luotain, joka edustaa markkinoiden edistyneintä luotaintekniikkaa kalastajille ja veneilijöille. Perinteinen CHIRP-luotain takaa kohteiden selkeän näkyvyyden ja erottelun, koska se kohdistaa kohteeseen enemmän energiaa kuin perinteinen luotain. Se sisältää myös perinteisen luotaimen tuen Minn Kota®- ja MotorGuide®-perämoottoreille, joissa on sisäinen kaikuanturi.

!#171998%%alt%%#!

Selkeät skannaavan luotaimen kuvat

Garmin ClearVü -luotain tuottaa lähes valokuvatasoisen kuvan veneen alla olevista kohteista. Garmin CHIRP SideVü näyttää uskomattoman yksityiskohtaisesti, mitä veneen sivuilla on. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi.

!#171999%%alt%%#!

Quickdraw Contours mahdollistaa omien karttojen luonnin

Luo hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, ja räätälöi ne tarpeisiisi sopiviksi. Nämä kartat ovat sinun omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa niitä Quickdraw-yhteisön kanssa Garmin Connect -palvelussa.

!#172002%%alt%%#!

Käytä yhteysominaisuuksia ActiveCaptain-sovelluksella

Hallitse veneilykokemustasi lähes missä tahansa maksuttomalla, monipuolisella ActiveCaptain-sovelluksella. Se yhdistää yhteensopivan mobiililaitteen ja karttaplotterin, kartat ja veneily-yhteisön yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Hyödynnä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä, jolla voit yhdistää järjestelmän maksuttomaan ActiveCaptain-sovellukseen ja päivittää tai ostaa ja ladata uusia karttoja OneChart-palvelusta. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset¹, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohdepisteistä, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta.

!#172003%%alt%%#!

SailAssist-ominaisuudet

SailAssist-ominaisuuksiin kuuluvat leikkarit, parannettu tuuliruusu sekä keulaviiva ja suuntaviiva maahan nähden. Näet tosituulen ja suhteellisen tuulen kulman sekä nopeuden, kuten myös virtauksen suunnan ja nopeuden. Jotta saat tuulen maksimoivan kilpailuedun, voit hyödyntää kilpailuominaisuutta, jolla näkyy virtuaalinen lähtöviiva sekä tietokenttiä, joissa näkyvät leikkarit, lähtöön jäljellä oleva aika ja kilpailuajastin.

Päivitä parhailla vesistökartoilla

Päivittämällä BlueChart g2 HD- tai BlueChart® g2 Vision HD -karttoihin saat käyttöösi esimerkiksi automaattisen opastuksen2. Laitteessa on yksi microSD-korttipaikka ostettujen lisäkarttojen käyttöä varten. Voit myös ostaa karttoja OneChart-palvelusta ActiveCaptain-sovelluksella ja synkronoida ne automaattisesti yhteensopivan karttaplotterin kanssa, minkä ansiosta SD-muistikorttia ei tarvita.

!#172004%%alt%%#!

Seuraa kalojen liikkeitä reaaliajassa

Lisää järjestelmään valinnainen Panoptix- luotain, niin voit nähdä joka puolelle venettäsi ja myös sen alle reaaliaikaisesti silloinkin, kun vene on paikallaan. Näet uistimesi sen upotessa suhteessa vedenalaisiin rakenteisiin. Näet kalojen liikkeet ja reaktiot syöttiin jopa 30 metrin (100 jalan) päähän veneen sivulla tai alla.

!#172005%%alt%%#!

NMEA 2000® -verkon tuki

Se takaa NMEA 2000® -tuen esimerkiksi moottoritiedoille, antureille, FUSION-Link-äänentoistojärjestelmälle ja automaattiohjauksille.

Ota ECHOMAP Plus mukaasi

Kun et ole vesillä, voit suojata ECHOMAP Plus -yhdistelmälaitteen helposti. Sinun ei tarvitse liittää kaapeleita laitteeseen ja irrottaa niitä, koska ne liitetään suoraan telineeseen. Siten voit asentaa ECHOMAP Plus -laitteen telineeseen ja kytkeä sen virtalähteeseen sekä irrottaa sen nopeasti.

Mitat: 25 x 13,9 x 5,1 cm (9,8 x 5,5 x 2,0 tuumaa)
Vesiluokitus: IPX7
Näytön tyyppi: WVGA-näyttö
Näytön koko, LxK: 15,5 x 8,6 cm, lävistäjä 17,8 cm (6,1 x 3,4 tuumaa, lävistäjä 7,0" tuumaa)
Näytön tarkkuus: 400 x 800 kuvapistettä
Antenni: Internal_or_external_over_NMEA_2000
Receiver: 5Hz
Garmin Marine Network™ portit: 1 Panoptix™ port
Tukee muistikortteja: 1 microSD-kortti; kortin koko enintään 32 Gt
Reittipisteet: 5 000
Reitit: 100
Jälkiloki: 50 000 reittipistettä, 50 tallennettua jälkeä
Kaksoistaajuuksinen luotain
Kaksoiskeilaluotain
Tuetut taajuudet:

  • CHIRP (matala, keskitaso, korkea)
  • Perinteinen: 50/77/83/200 kHz
  • ClearVü: 260/455/800 kHz
  • SideVü: 260/455/800 kHz

Lähetysteho: 500 W (RMS) / 4,000 W (peak to peak)