Garmin Navionics+ Itämeri

189.00€

Tuotekuvaus

TÄYSIN UUSI ILME KARTTAPLOTTERIISI


Garmin Navionics+ -kartoissa on eloisat värit, virtaviivainen käyttöliittymä ja yhdistettyä rannikon/sisävesien sisältöä sekä suosittu Navionics®-tyylinen värivalikoima. Sen avulla voit suunnitella reitin helposti markkinoiden suosituimman veneilykarttavalmistajan tuotteilla1.

Syvyysalueen varjostus
  • Tarkassa syvyysalueen varjostuksessa voit valita jopa 10 värivarjostusvaihtoehtoa ja tarkastella määritettyjä tavoitesyvyyksiä yhdellä silmäyksellä.

KÄYRÄT JOPA 0,5 METRIN VÄLEIN
  • Niin kalastusta kuin navigointia helpottavat jopa 0,5 metrin välein piirtyvät käyrät osoittavat pohjan muodot selkeästi ja yksityiskohtaisesti esimerkiksi soilla, kanavissa, satamissa ja venesatamissa.

Matalan veden varjostus
  • Tässä toiminnossa käyttäjä voi määrittää varjostussyvyyden ja näin välttää matalat vesialueet.

PÄIVITTÄISET KARTTAPÄIVITYKSET
  • Karttoja täydennetään jatkuvasti uudella ja muutetulla sisällöllä. Päivässä voidaan tehdä jopa 5 000 päivitystä. Mukana toimitetun yhden vuoden tilauksen myötä saat käyttöösi päivittäiset karttapäivitykset älylaitteiden ActiveCaptain-sovelluksen kautta.

AUTO GUIDANCE+ -TEKNIIKKA
  • Sisäinen Auto Guidance+ -tekniikka2 yhdistää Garminin ja Navionicsin automaattisten reititysominaisuuksien parhaat puolet. Se ehdottaa seurattavaksi venesatamien välisen reitin esimerkiksi kanavien, salmien ja venesatamien sisääntulojen kautta.

Yhteensopivat laitteet: Garmin EchoMap UHD2 Touch-sarja, Garmin EchoMap Ultra2 sarja, Garmin GPSMAP-sarja

Tuotekoodi: NSEU644L  (010-C1273-20)