Garmin Striker 4 kaikuluotain

145.00€
Nyt -19%, normaalihinta 179.00 €

Tuotekuvaus

STRIKER 4 -kaikuluotaimella kalat löytyvät helpoimmin kuin koskaan aiemmin. Merkitse parhaita kalastuspaikkoja, veneramppeja ja satamalaitureita ja palaa niihin ja jaa reittipisteitä ja reittejä muiden STRIKER- ja echoMAP™-yhdistelmien kanssa. Smooth Scaling™ -grafiikka takaa keskeytymättömän kuvan syvyysskaalaa vaihdettaessa. Kelaamalla luotainhistoriaa taaksepäin voit etsiä ja merkitä reittipisteitä, jotka ehkä alun perin jäivät huomaamatta. Lisäksi laitteessa on sisäinen GPS, ja se näyttää nopeustietoja. Mukana kallistus-/kiertoteline, CHIRP (77/200 kHz) -kaikuanturi sekä peräpeili- ja -sähkömoottorikiinnityksen tarvikkeet ja kaapeli.

STRIKER 4 -kaikuluotain sisältää Garmin CHIRP (77/200 kHz) -kaikuanturin, joka näyttää kalat ja rakenteet huomattavasti selkeämmin kuin perinteiset 77/200 kHz:n kaikuanturit.

CHIRP luotain lähettää yhden taajuuden sijasta jatkuvasti monia taajuuksia korkeista mataliin ja tulkitsee ne yksitellen niiden palatessa. Koska CHIRP saa siten paljon tavallista enemmän tietoa, se luo merkittävästi tavallista terävämmät kalakaaret ja erottelee kohteet tarkemmin.

Suomenkieliset valikot.

Myyntipakkaus sisältä:

  •    STRIKER 4
  •    Kaksikeilainen kaikuanturi
  •    Peräpeili- ja -sähkömoottorikiinnitys
  •    Kallistus-/kiertoteline
  •    Virtajohto
  •    Oppaat

Mitat 9.1 x 15.0 x 4.1 cm
Näytön koko, LxK 4,9 x 7,3 cm, lävistäjä 8,7 cm (3,5 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 480 x 320 kuvapistettä
Näytön tyyppi HVGA-värinäyttö
Paino 230 g
Vesiluokitus IPX7