Garmin EchoMap Plus 92sv GT52HW-anturilla

899.00€
Nyt -36%, normaalihinta 1399.00 €

Tuotekuvaus

Langattomilla yhteyksillä varustettu yhdistelmälaite

  • Kirkas, auringossa luettava 9-tuumainen näppäinavusteinen kosketusnäyttö
  • Sisältää GT-52-kaikuanturin, jossa on Garminin korkean ja laajan taajuuden perinteinen CHIRP-luotain ja skannaavat CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimet, sekä Panoptix-luotaimen (myydään erikseen) tuki
  • Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta: tukee BlueChart® g2 HD- ja BlueChart® g2 Vision® HD -karttoja
  • Mukana tulevalla Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda kalastaessasi näytölle hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein
  • Yhdistä järjestelmäsi ActiveCaptain-sovellukseen sisäisellä Wi-Fi®-yhteydellä, niin voit hyödyntää muun muassa OneChart-palvelua, älykkäitä ilmoituksia¹ ja Garmin Quickdraw -yhteisötietoja

Kirkas, auringossa luettava 9-tuumainen yhdistelmälaite tarjoaa näppäinavusteinen kosketusnäytön helppokäyttöisyyden. Mukana tuleva anturi sisältää Garminin korkean ja laajan taajuuden perinteisen CHIRP-luotaimen ja skannaavat CHIRP ClearVü™- ja CHIRP SideVü™ -luotaimet, lisäksi laitteessa on Panoptix™-luotaimen tuki. Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta ja BlueChart g2 HD ja BlueChart g2 Vision HD Yhteensopivuus Lisäksi Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda kalastaessasi näytölle hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein Sisäinen Wi-Fi-yhteys mahdollistaa yhdistämisen maksuttomaan ActiveCaptain-sovellukseen, jonka OneChart-palvelussa voi ostaa ja ladata uusia karttoja. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset1, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohteista, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta. Mukana tulee pika-asennusteline, joka on helppo irrottaa ja ottaa mukaan. Sisältää peräpeili- ja perämoottoritelineen.

Miksi Garmin CHIRP

ECHOMAP Plus 92sv -mallin ominaisuuksiin kuuluu perinteinen CHIRP-luotain, joka edustaa markkinoiden edistyneintä luotaintekniikkaa kalastajille ja veneilijöille. Perinteinen CHIRP-luotain takaa kohteiden selkeän näkyvyyden ja erottelun, koska se kohdistaa kohteeseen enemmän energiaa kuin perinteinen luotain. Se sisältää myös perinteisen luotaimen tuen Minn Kota®- ja MotorGuide®-perämoottoreille, joissa on sisäinen kaikuanturi.
!#172345%%alt%%#!

Selkeät skannaavan luotaimen kuvat

Garminin skannaava CHIRP ClearVü -luotain tuottaa lähes valokuvatasoisen kuvan veneen alla olevista kohteista, ja Garmin CHIRP SideVü näyttää uskomattoman yksityiskohtaisesti, mitä veneen sivuilla on. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi. Garminin perinteinen CHIRP-luotain sekä skannaavat ClearVü- ja SideVü-luotaimet on yhdistetty samaan kaikuanturiin.
!#172346%%alt%%#!

Quickdraw Contours mahdollistaa omien karttojen luonnin

Luo hetkessä yksilöllisiä kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, ja räätälöi ne tarpeisiisi sopiviksi. Nämä kartat ovat sinun omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa niitä Quickdraw-yhteisön kanssa Garmin Connect -palvelussa.
!#172357%%alt%%#!

Käytä yhteysominaisuuksia ActiveCaptain-sovelluksella

Hallitse veneilykokemustasi lähes missä tahansa maksuttomalla, monipuolisella ActiveCaptain-sovelluksella. Se yhdistää yhteensopivan mobiililaitteen ja karttaplotterin, kartat ja veneily-yhteisön yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Hyödynnä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä, jolla voit yhdistää järjestelmän ilmaiseen ActiveCaptain-sovellukseen ja päivittää tai ostaa ja ladata uusia karttoja OneChart-palvelusta. ActiveCaptain tarjoaa myös älykkäät ilmoitukset¹, ActiveCaptain-yhteisön tiedot venesatamista ja muista kohdepisteistä, Quickdraw-yhteisötiedot ja paljon muuta.


!#172358%%alt%%#!

SailAssist-ominaisuudet

SailAssist-ominaisuuksiin kuuluvat leikkarit, parannettu tuuliruusu sekä keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden. Näet tosituulen ja suhteellisen tuulen kulman sekä nopeuden, kuten myös virtauksien suunnan ja nopeuden. Jotta saat tuulen maksimoivan kilpailuedun, voit hyödyntää kilpailunäkymää, jolla näkyy virtuaalinen lähtöviiva sekä tietokenttiä, joissa näkyvät leikkarit, lähtöön jäljellä oleva aika ja kilpailuajastin.

Seuraa kalojen liikkeitä reaaliajassa

Lisää järjestelmään valinnainen Panoptix- luotain, niin voit nähdä joka puolelle venettäsi ja myös sen alle reaaliaikaisesti silloinkin, kun vene on paikallaan. Näet uistimesi sen upotessa suhteessa vedenalaisiin rakenteisiin. Näet kalojen liikkeet ja reaktiot syöttiin jopa 30 metrin (100 jalan) päähän veneen sivulla tai alla.

!#172360%%alt%%#!

NMEA 2000® -verkon tuki

Se takaa NMEA 2000® -tuen esimerkiksi moottoritiedoille, antureille, FUSION-Link-äänentoistojärjestelmälle ja automaattiohjauksille

Ota ECHOMAP Plus mukaasi

Kun et ole vesillä, voit suojata ECHOMAP Plus -yhdistelmälaitteen helposti. Sinun ei tarvitse liittää kaapeleita laitteeseen ja irrottaa niitä, koska ne liitetään suoraan telineeseen. Siten voit asentaa ECHOMAP Plus -laitteen telineeseen ja kytkeä sen virtalähteeseen sekä irrottaa sen nopeasti.

Tekniset tiedot:
Mitat:28,2 x 16,4 x 6,0 cm
Vesiluokitus: IPX7
Näytön tyyppi: WVGA-näyttö
Näytön koko, LxK: 19,9 x 11,3 cm, lävistäjä 22,9 cm (9 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK: 400 x 800 kuvapistettä
Antenni: Internal_or_external_over_NMEA_2000
Kiinnitysvaihtoehdot: Teline tai upotus
Receiver: 5 Hz
Garmin Marine Network™ portit: 1 Panoptix-portti

Kartat ja muisti:
1 microSD-kortti; kortin koko enintään 32 Gt
Waypoints: 5 0000
Reitit: 100
AIS-yhteensopiva
DSC-yhteensopiva

Tuetut taajuudet:

CHIRP (matala, keskitaso, korkea)
Perinteinen: 50/77/83/200 kHz
ClearVü: 260/455/800 kHz
SideVü: 260/455/800 kHz

NMEA 2000® compatible
NMEA 0183 input ports 1kpl
NMEA 0183 output ports 1kpl
Wireless connectivity